Kocar kacir

Diposting oleh Esboyo pada 22:42, 23-Jul-11

evit.jpeg Saat ini, tanggal 17 Juli, sebentar lagi Nusantara akan “bersih-bersih” diri. Goro-goro gung tan kena den pungkiri. Murih tinarbukaning gapura gamabudi. Jaya nusawantara den enteni. Kang kadapuk dadi pambuka, iya satria kang jumedul ing pulo Semar Badranaya, sisih wetan sangkanira. Mula den eling den êmut, menawa ana Candra -ning Negoro . Iya iku satria kang piningit, datan aran ratu adil, nanging kang jumeneng dadi satria nagari Pambukaning Gapura.

Hello World!

Diposting oleh Esboyo pada 22:34, 23-Jul-11

Welcome to MyWapBlog.com. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!